Wat kan ik voor jou doen?

Ik vind het belangrijk dat jij gaat leren luisteren naar je gevoel en de signalen die je lichaam je geeft gaat herkennen en daarmee ook erkennen. Ik weet dat je met kleine veranderingen al heel veel kunt bereiken. Uiteindelijk is het belangrijk dat jij deze veranderingen makkelijk in jouw leven kunt toepassen.

Een start behandel traject bestaat uit een kennismakingsgesprek en afname anamnese(vragenformulier) om een zo goed mogelijk totaalbeeld te krijgen van wie je bent, wat je doet en waar jij tegenaan loopt. Na deze afspraak stellen we samen in een volgende afspraak een behandelplan samen en stellen we het doel vast waar jij je goed bij voelt, wat haalbaar is.

Wil jij alleen een ori├źnterend gesprek, alvast een luisterend oor of het start behandeltraject om zelf mee aan de slag te gaan, alles is bespreekbaar. Het gaat om jou en wat jij denkt nodig te hebben.

Ik hanteer hierbij de methode van de Hormoonfactor van Ralph Moorman en de Orthomoleculaire zienswijze. Deze is vooral gebaseerd op Paleo 2.0. Vooral kijk ik naar jou als mens, naar de werkelijke, maar ook naar de eventuele achterliggende oorzaak van de klachten.

Verwacht geen wonderen, verwonder jezelf!