Adviseur Gewicht(Orthomoleculair,

Ieder mens en lichaam is anders en ieders leven is anders ingericht, dat maakt jou en jouw leven uniek. Een eetpatroon wat past bij wat jij lekker vindt, wat mogelijk is om toe te passen maar vooral een eetpatroon wat jij je hele leven kunt(blijven) toepassen.

Langere periode ben ik bezig met bewust(er) eten. Wat bedoel ik daar nou precies mee? Begin 2019 toen ik van mijn Orthomoleculair Adviseur de uitslag kreeg van bloed- en ontlasting onderzoek bleek ik gluten- en koemelk intolerant te zijn. Dat was wel even slikken, want ik was al een aantal jaar gezonder aan t eten maar veel producten met tarwe(gluten) en zuivel. Opnieuw weer omschakelen en een nieuwe zoektocht werd gestart want wat gezond leek was voor mijn lichaam dus ongezond.

De reden om hulp te gaan zoeken kwam voort uit vele allergieën. Weinig energie, altijd wel ergens last van en hormonaal totaal uit balans met alle gevolgen van dien. Nu achteraf gezien heb ik mezelf behoorlijk veel beperkingen opgelegd en mijn lichaam vervuild en zelfs vergiftigd. Maar ja, net zoals zovelen van ons, zie je soms door de bomen het bos niet meer en lijkt het allemaal erg ingewikkeld. Een logisch gevolg is vaak dat je in oude patronen vervalt en/of jezelf gedemotiveerd gaat troosten met slechte voeding, troostvoeding(vicieuze cirkel)

Inmiddels meerdere kilo’s lichter, een lager vetpercentage, weinig tot geen last meer van allergieën, meer weerstand en veel meer energie.

Het geheim van vetverbranding zit in het eten van de juiste verhoudingen eiwitten, vetten en koolhydraten. In combinatie met extra spierkracht opbouwen door krachttraining heb je de formule te pakken.

Een effectieve methode om af te vallen, vet te verliezen is gebaseerd op een persoonlijke berekening op basis van je leeftijd, gewicht, lengte, of je man of vrouw bent en wat je level van activiteit is. Daar komt ook een calorieberekening uit en een verhouding en percentage van eiwitten, vetten en koolhydraten die je moet eten. Een aantal weken weeg je jouw voeding af en voer je in een app(bijvoorbeeld myfitnesspall)

Ik beloof je, het werkt echt!

Uiteraard is beweging/sport belangrijk voor je gezondheid maar ontspanning en genieten is dat ook. Het principe is 80/20. Dit houdt in als je 80% kiest voor de juiste voeding kun je echt 20% genieten. Dit betekent dat je gewoon nog kunt genieten van je cheatmoment, je quilty pleasures.

Een methode waarbij je ook gewoon lekker kunt genieten!

Het gaat tenslotte om het veranderen van je leefstijl door inzicht te krijgen wat je eet en wat dit doet met je lichaam. Dit hoeft niet heel erg drastisch te veranderen maar wel op langere termijn te realiseren zijn. Anders zou je dit namelijk nooit je hele leven kunnen volhouden en dat is wat we willen. Het doel moet zijn, je beter voelen, een betere gezondheid door minder lichaamsvet. Je begrijpt natuurlijk wel dat de 80% moet bestaan uit zoveel mogelijk plantaardige voeding, voeding zo puur natuur.

Nooit meer op dieet, af van het gevoel bezig te moeten zijn met het getal op de weegschaal. Niet meer bezig willen zijn met afvallen om t afvallen maar goed in je energie zitten, je hierdoor blij en gelukkig voelen. Gezond leven en stralen en vanzelf beter in je vel komen te zitten(opwaartse spiraal).

Ik wil je hier graag bij helpen, voor meer informatie kun je een email sturen of een vrijblijvende intake inplannen.

Als het doel afvallen, vetverlies is, moet je voor jezelf de keuze kunnen maken om minimaal 3 en maximaal 8 weken je te houden aan de verhoudingen zoals voor jou berekend.

Uiteraard is het ook mogelijk om voor jezelf een gezondere leefstijl aan te meten door te gaan kijken naar je huidige eetpatroon en hier wijzigingen op aan te passen.

Prijzen voor coaching kun je vinden bovenaan de site onder Tarieven.